Tankevekker

Den øreboende tankevekkeren finner sitt habitat i, ja det er riktig, øret. Nærmere bestemt ørene til bevisste skapninger så som mennesker. Kun vesner som er utsatt for bekymring og nevroser er mottagelig for infeksjon.


Tankevekkeren inkuberer i et par dager før den begynner å vekke pasienten fra søvnen med irrasjonelle tanker av paranoia og mistenksomhet. Over de neste par ukene sår den sporer av avsky og hat mot pasientens nærmeste. En måned senere er de fleste innenfor infeksjonens sosiale sirkel mottagelig for videre spredning.


Hvis en vekkelse går ubehandlet kan hele kolonier spres i samfunnet og kan forårsake både opprør og til og med terrorbevegelser.


Heldigvis er behandlingen enkel. En solid dose søvn (ca. ett døgn) med påfølgende ørerens tar effektivt knekken på provokasjonen.


Det kan virke som dette ubehagelige vesenet er fra drømmeland, det er de ikke. De er mer beslektet med både den nexarianske hjerne-iglen og den kloarmede bokormen. Faktisk søker de fleste drømmeskapninger å bekjempe vekkeren.

2.12.21