loading-indicator

LOADING

loading-indicator

LOADING

Kudos Recived
Håvard is the prototypical design thinker — fluent in art and science; highly emotionally intelligent; creative to the bone; and just downright a lovely human being. Out of the hundreds of design thinking executive students I have trained during the past decade, he stands out as a true star — period.
Håvard er fyren du vil ha på laget ditt; løsningsorientert, handlekraftig, kreativ og inspirerende. I tillegg får han det til å bli gøy å utføre det. Håvard er heil ved.
Håvard har flere ganger gjennomført inspirerende undervisning for mine elever. Gjennom workshoper med tema som notatteknikk, design thinking og tankekart har han gitt elevene verktøy som gjør de bedre rustet til å vise sine kunnskaper. Han er kunnskapsrik og flink til å bruke eksempler som elevene og lærere kjenner seg igjen i. Rett og slett en utrolig god mann å samarbeide med.
Håvard er som få andre i stand til å sette en problemstilling på spissen, samtidig som han unngår tabloidiseringsfellen. Han kombinerer en sjelden oversikt over dagsaktuell mediekultur og en utmerket nese for samfunnstrender med skolering i kunst- og mediehistorie. Til sammen gir dette et eget blikk på samtiden som Håvard evner å formidle i stadig nye formater.
loading-indicator

LOADING